Top

Bord met vakken en antislipring Baby deer

  • Bord met vakken en antislipring Baby deer
  • Bord met vakken en antislipring Baby deer
  • Bord met vakken en antislipring Baby deer
  • Bord met vakken en antislipring Baby deer
12,95
per Stuk

Een van de meest populaire merken op het gebied van kinderservies is Sugar Booger. De bordjes, bekers en bestek is niet alleen verleidelijk om te zien, ze zijn ook nog eens heel stevig en zeer praktisch in gebruik.
Suger Booger heeft de meest fantastische melamine bordjes, bekers, bowls en bestekjes. De meeste zijn ook nog verpakt in een leuke (duurzame) geschenkverpakking.
Suger Booger is momenteel hèt Amerikaanse merk waarbij de collectie rondom een thema wordt uitgebracht. Zo kun je zelf een leuke set samenstellen van de meest vrolijke en kleurrijke bordjes, bekers en bestek.
De bordjes en kommen zijn uitgerust met een rubber (witte) ring, waarmee ze vacuüm op de tafel kunnen worden bevestigt. Dit is ideaal voor kindjes die leren eten. Door de rubber ring is de kans klein dat het eten van de tafel wordt gegooid.
Wat extra handig is, is dat de vacuum kan worden opgeheven door aan een lipje aan de zijkant te trekken. Hierdoor komt het bordje of kommetje weer los. Daarom zijn de bordjes en kommetjes niet alleen handig voor thuis maar ook om mee te nemen op vakantie.
Dit babybordje is vaatwasser bestendig, niet in de magnetron. Non-toxic, bpa-fee, pvc free & lead free volgens de US, Canadese en Europese standaard.


Verwachte levertijd: 4 dagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@