Top

Bestellen en retourneren

Gegarandeerd veilig winkelen

Heb je je product naar wens gevonden, dan wil je het ook zo snel mogelijk in huis hebben en op een veilige manier betalen. Om onze klanten vertrouwd, eenvoudig en vooral veilig aankopen te laten afrekenen zullen alle transacties die via Zoete Hert worden verricht via iDeal of Mister Cash plaatsvinden.

Om gebruik te maken van iDEALof Mister Cash hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Ben
je aangesloten bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank dan werkt Mister Cash net zo eenvoudig als iDeal. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Snel en eenvoudig

Betrouwbaarheid en zorgvuldigheid staat hoog in ons vaandel. Om deze reden kun je veilig en vertrouwd vooraf je bestelde producten bij ons afrekenen. Na betaling zullen wij met de grootste zorg je bestelling verder afhandelen. De meeste artikelen zijn direct leverbaar en we zullen deze dan ook veelal dezelfde dag naar je toe sturen. Om er zeker van te zijn dat je bestelde artikelen op tijd bij je aankomen, worden artikelen die niet door de brievenbus passen standaard verzonden middels Track en Tracé. Op deze wijze ben je ervan verzekerd dat de status van je bestelling is te achterhalen. 

 

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van je bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. In een incidenteel geval kan  tijdens het verwerken van je bestelling blijken dat een product dat je besteld hebt (tijdelijk) niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In zo’n uitzonderlijke geval  wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, gecrediteerd.Verzendkosten

Voor bestellingen met een totaalbedrag onder de 75 euro brengen wij verzendkosten in rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de verzendwijze:

Nederland:
- Gratis verzending: Bij een bestelling ter waarde van 75 euro of meer.
- Briefpost: €3,95 verzendkosten
- Pakketpost: €5,95 verzendkosten


België  
- Gratis verzending: Bij een bestelling ter waarde van 75 euro of meer.
- Briefpost: €6,95 verzendkosten
- Pakketpost: €6,95 verzendkosten


Extra diensten

Zelf verzenddatum kiezen:
Als alle producten voorradig zijn kunt u zelf een verzenddatum kiezen door middel van het versturen van een email naar info@zoetehert.nl. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Op deze manier kun je al op voor hand een cadeau uitzoeken dat op de verjaardag bezorgd wordt.


Retourneren

Wil je gebruik maken van de mogelijkheid tot het retourneren van je bestelde artikelen? Vul dan onderstaand formulier in zodat we jouw retourzending goed kunnen begeleiden.
Aan:
Wiemesmeerplein 3
6215 JH Maastricht
043-8500210
www.zoetehert.nl
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.