Top

Cadeauservice

Een originele cadeauverpakking met persoonlijke boodschap

Wat is er nou leuker dan iemand verassen met een mooi, persoonlijk cadeau? Zoete Hert zorgt ervoor dat je aankopen mooi ingepakt worden en direct worden bezorgd bij diegene waar het cadeau voor bestemd is. Wil je het cadeau liever eerst thuis ontvangen, dan kan dat natuurlijk ook.

Om het nóg persoonlijker te maken biedt Zoete Hert de mogelijkheid om er nog een persoonlijke boodschap aan toe te voegen? Jouw boodschap wordt door ons op een originele wijze aan het cadeau toegevoegd. Laat je verassen!

Hoe werkt het? Voordat je een product in de winkelwagen toevoegt heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een originele cadeauverpakking en/of een persoonlijke boodschap. Neem even de tijd om hier jouw boodschap te vermelden dan doen wij de rest.

Om het cadeau zo persoonlijk te maken is het belangrijk dat ook de naam van de ontvanger én jouw naam duidelijk staan vermeld (Bijvoorbeeld “Voor kleine Sem” of  “Van je collega’s”).

Maar natuurlijk kun je al ver van tevoren je bestelling doorgeven. Weet je nu al dat je een cadeau voor iemand wilt kopen en ben je bang dat je het vergeet? Of heb je nu een leuk idee en de tijd om op je gemak iets uit te zoeken en zit je straks in tijdnood? Geen probleem, zoek een leuk cadeau uit en vermeld even dat het later verstuurd kan worden. Wij noteren deze datum in onze agenda en sturen jou een bericht wanneer het pakketje onderweg is naar de ontvanger. Het artikel wordt dan voor jou gereserveerd.

 

Door omstandigheden is het voor een aantal artikelen helaas niet mogelijk om ze door ons van een originele cadeauverpakking te voorzien. Bij deze artikelen is dan ook geen mogelijkheid om hiervoor te kiezen.

 

Wil je advies over een geschikt cadeau binnen jouw budget? Middels de zoekfunctie onderaan de pagina kun je zoeken naar een geschikt cadeau dat past binnen jouw budget.