Top

Geboortelijst/wenslijst

Stel heel eenvoudig je eigen geboortelijst/wenslijst samen

Denk eens terug aan dat moment waarop je je besefte dat je een kindje kreeg. Je wordt mama of papa of misschien wel voor de tweede derde vierde of …. keer.

Elke zwangerschap en geboorte is bijzonder en vraagt een hoop voorbereiding van de ouders. Om de mama's en papa's in spé een beetje op weg te helpen heeft Zoete Hert de geboortelijst bedacht. Dit helpt ouders bij het samen stellen van de ontbrekende spullen.

Maar ook voor elke verjaardag kan je gebruik maken van de wenslijst. In slechts 5 stappen stel je bij Zoete Hert je eigen geboortelijst compleet.

Hoe werkt het:

  1. Je gaat op je gemak in onze online winkel op zoek naar de leukste producten die je goed kunt gebruiken en je verzameld deze door ze in de winkelwagen te plaatsen.
  2. Als je alles verzameld hebt doe je een “virtuele bestelling” door alle producten van de lijst te bestellen volgens de standaard bestelprocedure. Echter vul je bij “voucher code” het woord “wenslijst” in.
  3. Je volgt vervolgens de bestelprocedure en ziet dat er geen kosten worden berekend.
  4. Wij krijgen de lijst binnen en zorgen dat er een je geboortelijst geplaatst wordt op een persoonlijke pagina binnen Zoete Hert waarop alle producten die je hebt aangegeven te vinden zijn. Wij nemen vervolgens contact met je op.
  5. Zodra jullie kleine wondertje geboren is, kan iedereen die iets voor de kersverse baby wilt kopen iets uit de geboortelijst bestellen. Omdat we precies bijhouden wat er uit de lijst besteld wordt, weten we zeker dat de baby iets krijgt wat jij leuk vindt én dat je geen dingen dubbel krijgt.   


Je kunt ieder moment beginnen met het opstellen van de geboortelijst, ook tussentijds aanvullen is geen enkel probleem. Hiervoor dien je wel eerst even in te loggen zodat we de producten die je hebt geselecteerd kunnen opslaan.