Top

Over Zoete Hert

Wie is Zoete Hert?

 

Super leuk dat je ons gevonden hebt! Waarschijnlijk heb je al enkele lieve en mooie producten in de online winkel bekeken en wil je graag weten wie Zoete Hert is?!

 

Graag stel ik mijzelf even voor. Mijn naam is Denicé en ik ben moeder van twee mooie dochters. Het liefst ben ik de hele dag op pad om de meest hippe, schattige en originele spullen te kopen voor die kleine (b)engeltjes. Nu zal iedere mama en papa het met me eens zijn dat dit een uitdagende bezigheid is (mommy's to be, geloof me het is echt waar!). Maar als het dan eindelijk is gelukt is het toch zo'n heerlijk gevoel om je kleintjes met al dat leuke spul in de watten te kunnen leggen! 

Een kindje (op komst) is één van de bijzonderste periodes in je leven en dat heerlijke gevoel wil ik ook jou laten ervaren in mijn online winkel. Lekker na een vermoeiende dag thuis vanaf de bank de leukste (kraam)cadeau’s voor je eigen kindje of iemand anders uitzoeken.

 

Zoete Hert is dé online winkel voor al je baby- en kinderartikelen in de leeftijd van 0-6 jaar. Voortdurend ben ik op zoek naar de mooiste, hipste, liefste en uiteraard de leukste en beste baby- en kinderartikelen om onze winkel mee aan te vullen. Zo weet jij zeker dat je de juiste keus maakt uit het complete assortiment.De producten van Zoete Hert zien er niet alleen heel erg leuk uit, maar zijn ook nog eens uitermate duurzaam. Ik wil er zeker van zijn dat je kleintje lang plezier beleefd aan onze producten en dat ze onder eerlijke werkomstandigheden zijn gemaakt volgens Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. Naast een zorgvuldig geselecteerd assortiment hebben we ook een ruime keuze uit handgemaakte producten. Ieder handgemaakt product is hiermee uniek en speciaal voor jullie kleintje gemaakt.

 

Heb je vragen, tips of ideeën over een van de producten van Zoete Hert? Laat het mij gerust weten via ons contactformulier. Ik geeft je graag uitleg over de producten en ben zeer benieuwd naar jouw mening. 

Je kunt Zoete Hert ook volgen op Social Media. Zo vind je Zoete Hert op Facebook, Twitter en Pinterest waar ik je op de hoogte zal stellen van nieuwe producten, adviezen en andere relevante zaken. Volg jij ons al via social media zodat we in contact blijven?

Ik wens je heel veel winkelplezier in deze shop en hoop je snel weer terug te zien!


Liefs Denicé