Top

Sonny Angel, serie 2 bescherm-engeltjes

  • Sonny Angel, serie 2 bescherm-engeltjes
  • Sonny Angel, serie 2 bescherm-engeltjes
  • Sonny Angel, serie 2 bescherm-engeltjes
  • Sonny Angel, serie 2 bescherm-engeltjes
8,50
per Stuk

De liefste beschermengeltjes die er zijn: een Sonny Angel. De Sonny Angel wordt ‘blind’ gekocht. Dat wil zeggen dat je niet weet welke Sonny Angel je krijgt. De Sonny Angels zitten (per serie) in allemaal gelijke doosjes. Op die manier weet dus niemand welke Angel er in zit. Het idee is dat de Angel JOU uitkiest, het is een echte geluksbrenger. Er zijn verschillende serie's Sonny Angels bij Zoete Hert te vinden.

Wat het nog leuker maakt is dat je de kans maakt een Geluks Angel aan te treffen. Deze Sonny Angels maken deel uit van een zeer beperkte bijlage. Ze brengen je dus niet alleen geluk maar ook een bijzonder moment.

Wij zorgen dat jou Sonny Angel in een enveloppe verzonden kan worden door ze uit het doosje te nemen en blind gesealed te versturen zodat de verzendkosten beperkt blijven. Je Angel past dan gewoon door de brievenbus.
Is het een cadeau of bestel je er meerdere en wil je ze in het doosje geleverd krijgen, kies deze optie dan voor dat je verder gaat met je bestelling.

Voor welke variatie je ook kiest, je koopt altijd een klein beschermengeltje die overal mee naar toe kan. Hij is slechts 7.5 cm hoog en dat is klein genoeg voor je broekzak of handtas.


Verwachte levertijd: 4 dagen
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@